REFERENTIES

Van collega's: acteurs en trainers:

Wim Bouwens: acteur bekend van Keesen en co
Ik ken Caroline als een actrice die in haar element is als ze voor een publiek mag optreden, zoals we dat hebben gedaan in 'projecten op maat' voor bijvoorbeeld het UMC en MRI-centrum. Ze weet messcherp en juist gedoseerd haar rol gestalte te geven, knap balancerend tussen ernst en humor. In het traject dat voorafgaat aan de uitvoering is ze toegewijd aan de klant en haar collega's: open, kritisch en creatief.
Ze weet op basis van haar ruime ervaring snel de essentie van de klantvraag boven tafel te krijgen. Ze gaat daarbij zorgvuldig te werk, enerzijds gevoelig voor de gevoeligheden bij de klant en haar medewerkers, anderzijds niet bang om 'de pijnpunten' tot onderwerp te maken van de theatrale bijdrage die wordt gevraagd.

Irene Kuiper: actrice
Caroline van Veggel ken ik als een enthousiaste en flexibele collega, die integer op zoek gaat naar de inhoud van opdrachten en streeft naar een eerlijke balans tussen redelijkheid en absurditeit binnen de theatrale aanpak van ieder vraagstuk.
Caroline is een autonoom actrice, in de zin dat ze trouw blijft aan haar eigen stijl van acteren, hetgeen vaak ontroerende en ontwapenende scènes oplevert. Ze is betrouwbaar in haar afspraken en open in de communicatie.

Opdrachtgevers:

Angela van den Loo: direkteur van organisatie en adviesbureau Targetpoint:
Caroline is een vakvrouw, die haar gelijke niet kent! Ze durft mee te gaan creatieve werkvormen daar waar het complexe situaties in organisaties en teams betreft. Daarenboven pikt ze razendsnel signalen op; zowel van facilitators als van deelnemers en weet ze deze om te zetten in scènes, monologen en groepsdynamiek.
Wij kiezen al 15 jaar om met Caroline te werken als het aankomt op de juiste toon treffen en theater in te zetten bij klanten die een stapje verder durven, willen en kunnen gaan. Omdat ze professioneel, speels, creatief én goed voorbereid is, heeft ze op het moment suprême 'adem' genoeg om de improviseren!

In opdracht van het Werkteater:

Regina Lamberts: directrice centrale dienst FSPOW
De eerste kennismaking per telefoon en mijn bezoek aan Amsterdam waren prettig. Ik was erg aangenaam verrast door de goede samenvattingen die Caroline (artistiek leidster) mij telkens gaf naar aanleiding van wat ik haar vertelde. Zij wist telkens precies de essentie uit mijn verhaal te halen. Dat gaf mij volledig het vertrouwen dat ik Het Werkteater alle vrijheid kon geven in het maken van hunvoorstelling.

Gemma Lenders en Annemie Kemps: MO-groep
Tijdens het eerste gesprek met Caroline van Veggel kregen we meteen het gevoel van: ja, dit is het. Dit wordt innovatief. Een goede indruk dus. Het gesprek met de drie auteurs en medewerkers van de MOgroep enkele weken voor het congres was zeer inspirerend en een beetje confronterend.
De voorstelling: boven verwachting. Goed gespeeld, alle branches kwamen erin voor en prachtige muziek. Onze verwachtingen werden overtroffen. De reacties van de deelnemers die bleven hangen tijdens de borrel waren positief. Over het hele congres en over de voorstelling. Een eventuele herhaling bij een andere gelegenheid blijft zeker in ons hoofd achter!

Riet Kuiperij als interim-manager van Ketenzorg Huntington
Ik leerde Caroline kennen als artistiek leidster van het werkteater en als actrice. Naar aanleiding daarvan heeft ze met mij samengewerkt in een opdracht waar we een training ontwikkelden voor ketenzorg voor mensen met de ziekte van Huntington .
Caroline's werkwijze spreekt mij aan: met hart voor de zorg en de zorgverleners onderzoekt ze waar medewerkers beweging willen maken. Ze wil weten wat er leeft bij clienten en medewerkers en stelt vragen die hen aan het denken zetten.
Caroline weet op een voor medewerkers herkenbare en op een respectvolle manier zowel knelpunten als potentie aan het licht te brengen. In de trainingsvormen en voorstellingen die ze vervolgens creeert en begeleid worden medewerkers positief aangesproken. Dat brengt beweging en energie. En de mogelijkheid om medewerkers vanuit hun eigen motivatie positief aan verbeteringen en verandering in de zorg bij te dragen en contact met clienten en met elkaar te maken!