TRAINING

Om bewustwording te vergroten en meer effect te hebben van ons handelen.

training

Persoonlijke effectiviteit ( 3 daagse)
We kunnen ons leven vollediger leven als we ons bewust worden wat het effect is van ons handelen. In deze workshop leren we onze levenskracht te herkennen en te benutten en zullen we ontdekken dat we tot meer in staat zijn dan waar we van overtuigd zijn.

Resultaat: meer zelfvertrouwen en kennis van eigen mogelijkheden en van de richting waarin men zich wil ontwikkelen.  
Driedaagse training.

Vrouwen empowerment ( 3 daagse)
 In deze training beginnen we met de erkenning van onze levenskracht en van daaruit kijken we naar de aannames die we als vrouwen hebben en hoe we ons kunnen ontwikkelen voorbij die aannames. Aannames zijn fundamenteel niet reëel en het is aan ons om de luchtbel uit elkaar te doen barsten.

Resultaat: ontdekken dat we als vrouwen een ongekende levenskracht in ons hebben die we kunnen inzetten om meer tot bloei te komen.
Driedaagse training.

Dramaclasses ( 1 dag)
In een dramaclass wordt er gewerkt rond een bepaald thema. Er worden verschillende theateroefeningen gedaan rond dat thema. De deelnemers gaan met elkaar aan de slag om via drama het thema van verschillende kanten te belichten. De inbreng van de groep is hier cruciaal.

Resultaat: in deze dramaclass ontdekt men kwaliteiten en talenten die men van zichzelf niet wist en zeker niet van elkaar, met als doel een beter team te gaan vormen.
1 daagse training.

Drama-intervisie ( afhankelijk van behoefte 1 tot meerderen dagen)
In deze setting kunnen deelnemers gebruik maken van een acteur om lastige situaties te oefenen, nieuw gedrag te proberen en hun communicatie-palet te vergroten. Doordat de acteur in staat is om vanuit een helicopterview de simulatie gade te slaan, krijgt de cursist niet alleen waarachtig tegenspel, maar ook reflectie en inzicht. Daarnaast heeft de acteur veel kennis van verschillende communicatiemodellen, bedrijfsstructuren en -culturen.